Gefu Kaffetratt Porslin Vit - köksrödskap 07159qvvj41864-Hem & Inredning

Webbkarta
Till innehåll Läs mer om hur kakor används på gu.se
Traditional Wine Rack Kit Till Vinställ För Sammanfogning
Ironwood Gourmet Serveringsbräda Liten Acaciaträ - skärbrädor

Centrum för global HRM

Centrum för global HRM (CGHRM) syftar till att stärka svensk HRM-forskning genom att utgöra en mötesplats för akademi, näringsliv och offentliga organisationer, och vara en kunskapsbank för HRM-frågor. Genom bred forskarsamverkan vill CGHRM initiera, utveckla och driva relevant HRM-forskning och utveckling i dialog med näringsliv och offentlig sektor, samt nyttiggöra forskningens resultat.

Det övergripande syftet är att främja den svenska konkurrenskraften genom att bidra med utveckling av kunskap om förutsättningar för att skapa god personalpolitik och ett hållbart och balanserat arbetsliv.
CGHRM har ett nationellt uppdrag; ska etablera samarbeten nationellt och globalt, samt utgöra en mötesplats mellan forskare och yrkesverksamma inom HRM.

För att uppfylla sin vision bedriver CGHRM en rad aktiviteter. En viktig hörnsten är de publika seminarier på HRM-relevanta ämnen där akademi, näringsliv och offentliga organisationer möts, och som kommit att bli mycket uppskattade och välbesökta. För att stärka HRM-forskningen utlyser CGHRM planeringsbidrag, arrangerar en årlig internationell HRM-konferens (3-5 april 2019), och anordnar forskarnätverk- och seminarier. Centret arbetar dessutom för närvarande med inrättandet av Sveriges första professur inom HRM.

2018 har CGHRM 14 samarbetspartners: AstraZeneca, E.ON, Getinge AB, Göteborgs stad, Hogia, IKEA, Malmö stad, RISE, Sveriges HR-Förening, Trafikverket, Västra Götalandsregionen, Volvo Cars, Volvo Group, Wise Group.

Läs mer om CGHRM här.

Gefu Kaffetratt Porslin Vit - köksrödskap 07159qvvj41864-Hem & Inredning

Gefu Kaffetratt Porslin Vit - köksrödskap

Durance Doftljus 20 h Holly - doftljus & doftpinnar

Outset Grillkorg - grilltillbehör

Filmer och intervjuer

Seminariet Sustainable HR arrangerades av Centrum för Global HRM den 31 januari 2018. Medverkar i filmen gör Per Thilander, Handelshögskolan vid Göteborgs universitet samt Stefan Tengblad vid Högskolan i Skövde.

Dualit Elvisp New Krom - elvispar

Seminarium om jämställdhet, kränkningar och sexuella trakasserier i arbetslivet arrangerat 19 april 2018 av Centrum för Global HRM och Centrum för forskning om arbete och sysselsättning.

GLOBAL Magnetlist Slät 51 cm Rostfritt Stål Global - knivtillbehör Bolsius Stearin Ljus 18 Pack H 23 cm Vit - julpynt
Chroma Type 301 Japansk Kockkniv med Lufthål 18 cm Chroma type 301
Dutchdeluxes Skärbräda Smal 70 x 19 cm Ek - skärbrädor

Bloomingville Vas Stengods Diameter 15 cm Höjd 15 cm Grå

Iittala Taika Skål 30 cl Porslin Röd (rød) - tallrikar & skålar

Kontakt

Sidansvarig: Halo Design Bellevue Taklampa 24 cm Koppar - taklampor|Sidan uppdaterades: 2019-03-06