Shadow Dk svart skor Trase skor DC gråa Tx Online Skor 07159ibra8982-Mäns Skor

Webbkarta
Till innehåll Läs mer om hur kakor används på gu.se
Gant Alice Lace G27 Putty Cream Beige beige Skor Online
Gant Aurora G584 silver rosa beige Skor Online

Centrum för global HRM

Centrum för global HRM (CGHRM) syftar till att stärka svensk HRM-forskning genom att utgöra en mötesplats för akademi, näringsliv och offentliga organisationer, och vara en kunskapsbank för HRM-frågor. Genom bred forskarsamverkan vill CGHRM initiera, utveckla och driva relevant HRM-forskning och utveckling i dialog med näringsliv och offentlig sektor, samt nyttiggöra forskningens resultat.

Det övergripande syftet är att främja den svenska konkurrenskraften genom att bidra med utveckling av kunskap om förutsättningar för att skapa god personalpolitik och ett hållbart och balanserat arbetsliv.
CGHRM har ett nationellt uppdrag; ska etablera samarbeten nationellt och globalt, samt utgöra en mötesplats mellan forskare och yrkesverksamma inom HRM.

För att uppfylla sin vision bedriver CGHRM en rad aktiviteter. En viktig hörnsten är de publika seminarier på HRM-relevanta ämnen där akademi, näringsliv och offentliga organisationer möts, och som kommit att bli mycket uppskattade och välbesökta. För att stärka HRM-forskningen utlyser CGHRM planeringsbidrag, arrangerar en årlig internationell HRM-konferens (3-5 april 2019), och anordnar forskarnätverk- och seminarier. Centret arbetar dessutom för närvarande med inrättandet av Sveriges första professur inom HRM.

2018 har CGHRM 14 samarbetspartners: AstraZeneca, E.ON, Getinge AB, Göteborgs stad, Hogia, IKEA, Malmö stad, RISE, Sveriges HR-Förening, Trafikverket, Västra Götalandsregionen, Volvo Cars, Volvo Group, Wise Group.

Läs mer om CGHRM här.

Shadow Dk svart skor Trase skor DC gråa Tx Online Skor 07159ibra8982-Mäns Skor

DC skor Trase Tx skor svart Dk Shadow gråa Skor Online

Gabor 05.200 37 svart svarta Skor Online

Gant James Chelsea Dark brun bruna Skor Online

Filmer och intervjuer

Seminariet Sustainable HR arrangerades av Centrum för Global HRM den 31 januari 2018. Medverkar i filmen gör Per Thilander, Handelshögskolan vid Göteborgs universitet samt Stefan Tengblad vid Högskolan i Skövde.

Gant Leah G00 svart svarta Skor Online

Seminarium om jämställdhet, kränkningar och sexuella trakasserier i arbetslivet arrangerat 19 april 2018 av Centrum för Global HRM och Centrum för forskning om arbete och sysselsättning.

Gant Marvel Mid Lace Boot Marine blåa Skor Online Gabor 22.464 36 Soft blå blåa Skor Online
Gant Oscar G00 svart Suede svarta Skor Online
Gant Stormhaven Rubberboot svart gråa Skor Online

Gabor 24.558 50 blåtte blåa Skor Online

Gant Zoee G80 silver beige Skor Online

Kontakt

Sidansvarig: Gabor 31.646 27 svart svarta Skor Online|Sidan uppdaterades: 2019-03-06